Norsk Satellittelefon

Hvem er vi?

Vi har telefoner i Arktis, Antarktis og alle verdensdeler

Familieselskapet Norsk Satelittelefon har vokst siden starten i 2007, og er en stor aktør i satelittmarkedet.

Vi selger satellittelefoner, telefondeler og abonnement tilpasset norske forhold og brukere.

Et stort antall telefoner er levert til Røde Kors, politi og Brann i flere av landets distrikter,Kraftselskaper, Norsk Folkehjelp og flere aktører i fiskeflåten.

Mens teknologien går i en rivende fart, er det fremdeles en del områder som er sårbare med liten eller ingen dekning for mobiltelefon. Derfor er det krav om bruk av satellittelefon i enkelte områder, og for beredskapsstyrker i hele landet.

Vi holder til på Haukeli, sentralt inntil E134. På denne lille plassen, ved foten av Hardangervidda og Norges flotte villmark, har vi som bor her en spesiell kunnskap om de farene og utfordringene som naturen har å by på.

Mari Øien, som er daglig leder i bedriften, og har lang bakgrunn med beredskap- og nødarbeid som sykepleier. Dette opplever vi som en stor styrke i salget av telefoner og forståelsen for når du skal bestille telefon eller abonnement.

Ta kontakt med oss!

Vår historie

Siden 2007 har vi gjennom våre kunder fått opplevd mange spennende reisemål og oppdrag.

  • MARS 2007

    Norsk Satellittelefon AS ble etablert i 2007, denne aktiviten ble skilt ut frå htsalg.com for å ha økt fokus på satelittelefon salget og ønske om å bli ein betydleg aktør på satellittelefoner i Norge.

  • MARS 2011

    Starter Året med med eit godt resultat for 2010, venter i spenning på den nye Iridium 9575 Extreme.

  • FEBRUAR 2016

    Mari Øien tar over som daglig leder.

Vårt team


Vi kjenner til farene og utfordringene som naturen har å by på, og vårt team har kunnskap og erfaring fra beredskapsarbeid og nødetat. Vi følger nøye med på den teknologiske utviklingen så vi kan skreddersy gode løsninger for våre kunder.