Satellittdekning fra pol til pol

Eventyrlyst

Nordmenn har i generasjoner hatt stor utferdstrang! Og nettopp dette ønsket om å oppleve verden ser vi i Norsk Satellittelefon hver dag. Våre kunder reiser over hele verden, fra Arktis til Antarktis. Fra Alaska til Sibir.

Satellittelefon på reise

– Vi opplever økt interesse for satellittelefoner fra eventyrere som skal seile jorda rundt, backpackee i Sør-Amerika og padlere som skal rundt Svalbard eller Island. Sist var det noen som skulle på jakt og fisketurer til Alaska, sier daglig leder, Mari Øien.

Svalbards satellitter

En stor kundegruppe som utpeker seg hos Norsk Satellittelefon er tilreisende og innbyggere på Svalbard, der det vanlige mobilnettet har sine begrensninger. I dag er det mobildekning kun på enkelte steder utenom Longyearbyen og Barentsburg.

En vanlig mobil går på GSM-nett og trenger kontakt med en mast for å fungere. En satellittelefon har direkte kontakt med satellitten og fungerer derfor fra pol til pol.

Tre tips

Det som er viktig å tenkte på når du skal reise på tur er:

    • Dekningskart for satellittelefonen du skal bruke
    • Sim kort og abonnement
    Nødknapp og aktivering av nødknappfunksjonen

Trenger du hjelp til å velge satellitttelefon? Eller ønsker du å sette opp en bedriftsavtale?

Ta kontakt med en av våre rådgivere så skreddersyr vi en løsning for deg.